Suomen taekwondoliiton PRONSSINEN ANSIOMERKKI Timo Janssonille

24.11.2018

Palkitut 2018 vasemmalta Christian Hagman, Rolf Ekström, Timo Jansson, Jukka Teuronen, Sami Reijasto
STKDL PJ Iiro Suorela kiinnittää merkkiä Timolle
Lohjan TKD seuran Jukka Teuronen vaimon kanssa samassa pöydässä
Vuoden muita palkittuja
Siltanen ja Kamphuis vauhdissa ja soittivat muuten hyvin
Pronssinen Ansiomerkki Timo Jansson 18.10.2018

Suomen Taekwondoliitto (STKDL) myönsi pronssisen ansiomerkin Timo Janssonille 24.11.2018 kauden päätöstilaisuudessa Kauttuan klubilla.

Seuran puolesta onnittelut !

STKDL (Puheenjohtaja Iiro Suorela ja Pääsihteeri Laura Ojanen)

Suomen Taekwondoliiton pronssinen ansiomerkki luovutettiin seuraaville henkilöille:

Sami Reijasto, Taekwondo Kouvola

Jukka Teuronen, Lohjan Taekwondoseura

Timo Jansson, Espoo Taekwondo Academy

Rolf Ekström, Helsingin Taekwondoseura

Christian Hagman, Helsingin Taekwondoseura

Vuoden valmentaja - Mika Tarhanen, Taekwondo Hwang Herttoniemi

Perustelut: Tarhanen suoritti keväällä 2018 Valmentajan ammattitutkinnon ja hänet palkittiin opintomenestyksensä johdosta Kaarina Karin Säätiön tunnustuspalkinnolla. Tarhanen pyrkii toimillaan edistämään yhteistyötä ottelutoiminnassa käynnistämällä muun muassa kaikille avoimet, ilmaiset leiritykset ennen jokaista liiton liigaosakilpailua.

Vuoden urheilija - Christian Kamphuis, Taekwondourheilijat 2011

Perustelut: Monipuolinen urheilija, joka kuuluu maailman kärkeen omalla erikoisosaamisalueellaan. Poomsae Beach MM-maailmanmestari Freestyle, British Open Freestyle ja U30 Individual-2., useita kv-mitaleita U30 miesten ryhmän (Frans Salmi ja Olli Siltanen) kanssa.

Vuoden urheiluteko - Poomsae Beach MM-joukkueen menestys

Perustelut:

Kultaa: Christian Kamphuis (Freestyle), Frans Salmi (U30), Olli Siltanen/Frans Salmi/Christian Kamphuis (U30 team)

Pronssia: Daniel Halonen (Freestyle), Nea Säynäjoki (U30), Linda Räkköläinen/Frans Salmi (U30 parit)

Vuoden Taekwondoteko - Marika Gröhn-Tammila, Budokwai Taekwondo

Perustelut: Ottelun tulostiedotus kv-kilpailuissa sekä positiivisen joukkuehengen luominen Suomalaisen taekwondokentän sisällä.