Timo Jansson KULTAA Kreikasta ja HATTUTEMPPU 2019 ym

23.11.2019

Master nro 1
Tang Soo Do kisaajien kanssa ja nro 1 ja nro 2, huom Suomen lippu näkyy hienosti takana
Veitsikäsi peukun puoli 10cm
Kiertopotku 12,5cm
Nyrkki 15cm
Osumaa vähän saanut
Timo, Kim Jeong Seong ja Jonathan
Timo, Dominick Giacobbe ja Jonathan

PJ Kultaa Kreikan Loutrakista ja hattutemppu 2019 taskussa

Murskaten Suomea ja seuraamme tunnetuksia maailmalla tekevä Timo Jansson on voittanut Kreikan Loutrakissa myöhään illalla 23.11.2019 International Championships "We are all one" World kisassa murskauksen KULTAA mustien vöiden miesten eri lajien yhdistetyssä ratamurskauksessa.

Timo on Espoo Taekwondo Academyn perustaja ja kantava hahmo, hän asustelee WT Taekwondo perheensä kanssa Lohjalla ja on Vaasasta lähtöisin. Timo sanookin kisoissa että ladataan taas pohjanmaan kautta. Toinen sanonta on että Vaasan veri ei vapise, kuten ei nytkään, vaikka kättä paikattiin lääkärin toimesta jonkin verran, ei hätää ei murtumia tms, heh vähän kovetusta taas, nauroi Timo kuulemma voiton jälkeen. (aika klöntiltä tuo "Suomenedustuskäsi" kuten Timo tapaa sanoa, taas näyttää)

Kisoihin / tapahtumaan osallistui kaiken kaikkiaan 8+1 eri maata: Usa, Korea, Bulgaria, Italia, Venäjä, Ranska, isäntämaa Kreikka, Suomi ja Eurooppaakin edustettiin. Harrastajia löytyi eri lajeista pääasiassa järjestänä toiminut Tang Soo Do, Karate, Kickboxing, Haedong Kumdo, ITF Taekwondo ja WT Taekwondo ja taisi jostain muustakin olla vielä osallistujia Hanmoodo tai Hapkido.

Timon murskaukseen kuului kolmen eri aseman (Power Breaking Station) rata, missä jokaisessa asemassa piti suorittaa oma valintainen tekniikka ja oma valinta lautojen määräksi. Laudat koostuivat Timolla 2,5cm liimamäntypuulevyistä suoraan nippuina ilman välejä.

1. asema: Hän valitsi Veitsikäden peukalon puolella tekniikaksi ensimmäiseen asemaan ja 10cm nippu (4 lautaa) joka on vaativampi ja vaikeampi isku kuin pikkurillinpuoli, KAIKKI ENSIMMÄISELLÄ YRITYKSELLÄ HIENOSTI RIKKI.

2. asema: Kiertopotku päkiällä 12,5cm nippu (5 lautaa) ja taas vaikeusastetta ylös, jos vertaa esimerkiksi sivupotkuun,  KAIKKI ENSIMMÄISELLÄ YRITYKSELLÄ HIENOSTI RIKKI.

3. asema: Timon bravuuri eli suoralyönti nyrkillä eteenpäin ja eniten lautoja kuin kukaan missään tekniikassa eli 15cm nippu (6 lautaa). ENSIMMÄISELLÄ YRITYKSELLÄ YHDEN PITÄJÄN TASAPAINO MENI, ILMAINEN UUSI YRITYS JA KAIKKI RIKKI

Tekniikan vaikeusasteiden, radalla liikkumisen ja lautojen paksuuksien sekä rikottujen määrien perusteella 3 tuomaria valitsi voittajaksi finaalissa isäntämaan Kreikkalaista vastaan Suomea edustaneen Timo Janssonin kaikin tuomariäänin 0-3.

Pitkä, yli 11h kestänyt kisapäivä palkittiin taas yhdellä harvinaisella kultamitalilla.

Timon valmenta/huoltaja/kuvaajana toimi hänen oma poika Jonathan. .

Samana voitokkaana päivänä 23.11.2019 on Suomen Taekwondoliitto myös palkinnut vuoden 2019 ansioituneita ja Timon kova uurastus murskauksen puolella on myös hienosti huomioitu. Kiitoksia seuran ja myös Timon puolesta. Ohessa Suomen taekwondoliiton julkaisu asiasta.

Vuoden urheiluteko Timo Janssonin Hanmadang-kultamitali

Kirkasti viime vuoden voimamurskaus-hopeamitalinsa kultaiseksi Kukkiwonin World Taekwondo Hanmadang-kilpailussa elokuussa.

Ohessa juttu: https://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x103997=4155312

Timo sanoikin chätissä että "nyt on Hattutemppu tehty ympäri maailmaa eli TRIPLAKULTAA 2019 on nyt sitten taskussa ja on hyvä päättää kisavuosi tähän. Keskittyä muihin asioihin lajien sekä opiskelun parissa".

3 KULTAA on saavutettu voimamurskauksissa tänä 2019 vuonna seuraavasti:

1) maaliskuussa Multi European Champion Kultaa Bulgarian Sofiassa

2) heinäkuussa/elokuussa World Hanmadang Champion Kultaa Korean Pyeongchangissa

3) marraskuussa International champion "we are all one" World kisoissa Kultaa Kreikan Loutrakissa.

Kreikassa miehet osallistuivat myös heidän toiseen lajiin Haedong Kumdo (kahden miekan Martial arts laji) 9Dan Grandmaster Kim Jeong Seong seminaariin sekä leirille minkä kisoista ehtivät.

Lisäksi Timo ystävystyi uskomattoman Tang Soo Do 9Dan Grandmasterin Dominick Giacobbe kanssa. Hän on mm Philadelphia Eaglesin jefuporukkaa treenannut, NFL tähtien henkkoht treenari mm Reggie White, Mike Quick  ja 15 World Champion boxaajaa mm Evander Hollyfield, Pernell Whitaker, Sugar Ray Leonard, siinä muutama. Hän kuuluu Black Belt Half of Fameen joka on arvostetuin mitä martial arts harrastaja voi saada, tämän kunnian hän on saanut vuonna 2000 ja jakaa sen 4 ihmisen kanssa maailmassa ja he ovat Bruce Lee, Jackie Khan ja Chuck Norris. Dominick on saavuttanut myös Guinnesin World recordin ja paljon paljon muuta... respect and Tang Soo !

Anyway ONNITTELUT SEURAMME PJ:lle taas loistavasta matkasta ja seuramme ja Team Jansson mahtavasta edustamisesta maailmalla !!!